Paulo Henrique Silva Ribeiro

Biografie

Paulo Henrique Silva Ribeiro is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Paulo Henrique speelde was Vila Nova - Goias op 2024-06-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Paulo Henrique Silva Ribeiro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Paulo Henrique Silva Ribeiro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Paulo Henrique Silva Ribeiro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Paulo Henrique Silva Ribeiro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Paulo Henrique Silva Ribeiro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Paulo Henrique Silva Ribeiro

Bekijk de matchen en statistieken van Paulo Henrique Silva Ribeiro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Paulo Henrique Silva Ribeiro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Paulo Henrique

Achternaam

Silva Ribeiro

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-07-26

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Marabá

Afkomst

Brazilië

Lengte

184 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Paulo Henrique Silva Ribeiro mee voetbalt bij Ponte Preta, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook