Paulo Fabián Lima Simoes

Biografie

Paulo Fabián Lima Simoes is een 31-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Paulo Fabián speelde was Arsenal Sarandi - Central Cordoba de Santiago op 2022-10-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Paulo Fabián Lima Simoes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Paulo Fabián Lima Simoes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Paulo Fabián Lima Simoes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Paulo Fabián Lima Simoes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Paulo Fabián Lima Simoes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Paulo Fabián Lima Simoes

Bekijk de matchen en statistieken van Paulo Fabián Lima Simoes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Paulo Fabián Lima Simoes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Paulo Fabián

Achternaam

Lima Simoes

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-01-20

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

182 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Paulo Fabián Lima Simoes mee voetbalt bij Central Cordoba de Santiago, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook