Paulo André Cren Benini

Biografie

Paulo André Cren Benini is een 38-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Paulo André speelde was Goias - Atletico Paranaense op 2019-06-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Paulo André Cren Benini in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Paulo André Cren Benini in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Paulo André Cren Benini in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Paulo André Cren Benini een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Paulo André Cren Benini een assist heeft gegeven in de match.

Stats Paulo André Cren Benini

Bekijk de matchen en statistieken van Paulo André Cren Benini. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Paulo André Cren Benini hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Paulo André

Achternaam

Cren Benini

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1983-08-20

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Campinas

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

188 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Paulo André Cren Benini mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook