Paul-José M'Poku Ebunge

Biografie

Paul-José M'Poku Ebunge is een 29-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Paul-José speelde was Adana Demirspor - Konyaspor op 2021-08-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Paul-José M'Poku Ebunge in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Paul-José M'Poku Ebunge in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Paul-José M'Poku Ebunge in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Paul-José M'Poku Ebunge een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Paul-José M'Poku Ebunge een assist heeft gegeven in de match.

Stats Paul-José M'Poku Ebunge

Bekijk de matchen en statistieken van Paul-José M'Poku Ebunge. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Paul-José M'Poku Ebunge hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Paul-José

Achternaam

M'Poku Ebunge

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1992-04-19

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Nationaliteit

Democratische Republiek Congo

Lengte

174 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Paul-José M'Poku Ebunge mee voetbalt bij Congo DR, Konyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook