Patric Cabral Lalau

Biografie

Patric Cabral Lalau is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Patric speelde was Atletico Paranaense - America Mineiro op 2022-08-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Patric Cabral Lalau in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Patric Cabral Lalau in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Patric Cabral Lalau in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Patric Cabral Lalau een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Patric Cabral Lalau een assist heeft gegeven in de match.

Stats Patric Cabral Lalau

Bekijk de matchen en statistieken van Patric Cabral Lalau. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Patric Cabral Lalau hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Patric

Achternaam

Cabral Lalau

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-03-25

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Criciúma

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

173 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Patric Cabral Lalau mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook