Panayiotis Artymatas

Biografie

Panayiotis Artymatas is een 24-jarige voetballer uit Cyprus die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Panayiotis speelde was Apollon Limassol - Apoel Nicosia op 2022-10-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Panayiotis Artymatas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Panayiotis Artymatas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Panayiotis Artymatas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Panayiotis Artymatas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Panayiotis Artymatas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Panayiotis Artymatas

Bekijk de matchen en statistieken van Panayiotis Artymatas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Panayiotis Artymatas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Panayiotis

Achternaam

Artymatas

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-11-12

Geboorteland

Cyprus

Nationaliteit

Cyprus

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Panayiotis Artymatas mee voetbalt bij Apollon Limassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook