Palmi Rafn Arinbjornsson

Biografie

Palmi Rafn Arinbjornsson is een 19-jarige voetballer uit IJsland die meestal als doelman speelt. De laatste match die Palmi Rafn speelde was Wolves U18 - Everton U18 op 2021-05-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Palmi Rafn Arinbjornsson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Palmi Rafn Arinbjornsson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Palmi Rafn Arinbjornsson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Palmi Rafn Arinbjornsson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Palmi Rafn Arinbjornsson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Palmi Rafn Arinbjornsson

Bekijk de matchen en statistieken van Palmi Rafn Arinbjornsson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Palmi Rafn Arinbjornsson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Palmi Rafn

Achternaam

Arinbjornsson

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

19 jaar

Geboortedatum

2003-11-29

Geboorteland

IJsland

Nationaliteit

IJsland

Lengte

191 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Palmi Rafn Arinbjornsson mee voetbalt bij Wolves U18, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook