Pablo Javier García Lafluf

Biografie

Pablo Javier García Lafluf is een 24-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Pablo Javier speelde was Cerro - CA River Plate op 2023-10-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pablo Javier García Lafluf in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pablo Javier García Lafluf in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pablo Javier García Lafluf in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pablo Javier García Lafluf een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pablo Javier García Lafluf een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pablo Javier García Lafluf

Bekijk de matchen en statistieken van Pablo Javier García Lafluf. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pablo Javier García Lafluf hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pablo Javier

Achternaam

García Lafluf

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-04-15

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

178 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pablo Javier García Lafluf mee voetbalt bij CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook