Pablo Cesar Arboine Carmona

Biografie

Pablo Cesar Arboine Carmona is een 24-jarige voetballer uit Costa Rica die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Pablo Cesar speelde was USA - Costa Rica op 2019-02-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pablo Cesar Arboine Carmona in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pablo Cesar Arboine Carmona in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pablo Cesar Arboine Carmona in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pablo Cesar Arboine Carmona een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pablo Cesar Arboine Carmona een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pablo Cesar Arboine Carmona

Bekijk de matchen en statistieken van Pablo Cesar Arboine Carmona. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pablo Cesar Arboine Carmona hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pablo Cesar

Achternaam

Arboine Carmona

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-04-03

Geboorteland

Costa Rica

Nationaliteit

Costa Rica

Lengte

173 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pablo Cesar Arboine Carmona mee voetbalt bij Sarpsborg 08 FF, Costa Rica, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook