Pablo Barrios Rivas

Biografie

Pablo Barrios Rivas is een 20-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Pablo Barrios speelde was Getafe - Atletico Madrid op 2024-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Pablo Barrios Rivas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Pablo Barrios Rivas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Pablo Barrios Rivas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Pablo Barrios Rivas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Pablo Barrios Rivas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Pablo Barrios Rivas

Bekijk de matchen en statistieken van Pablo Barrios Rivas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Pablo Barrios Rivas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Pablo Barrios

Achternaam

Rivas

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2003-06-15

Geboorteland

Spanje

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Pablo Barrios Rivas mee voetbalt bij Atletico Madrid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook