Ouens José Molleda Primera

Biografie

Ouens José Molleda Primera is een 23-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ouens José speelde was Estudiantes Caracas - Atletico Venezuela op 2019-11-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ouens José Molleda Primera in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ouens José Molleda Primera in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ouens José Molleda Primera in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ouens José Molleda Primera een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ouens José Molleda Primera een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ouens José Molleda Primera

Bekijk de matchen en statistieken van Ouens José Molleda Primera. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ouens José Molleda Primera hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ouens José

Achternaam

Molleda Primera

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-05-11

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

Lagunillas

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

165 cm

Gewicht

63 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ouens José Molleda Primera mee voetbalt bij Metropolitanos FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook