Osmar Leguizamón Pavón

Biografie

Osmar Leguizamón Pavón is een 29-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Osmar speelde was Godoy Cruz - San Lorenzo op 2018-09-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Osmar Leguizamón Pavón in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Osmar Leguizamón Pavón in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Osmar Leguizamón Pavón in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Osmar Leguizamón Pavón een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Osmar Leguizamón Pavón een assist heeft gegeven in de match.

Stats Osmar Leguizamón Pavón

Bekijk de matchen en statistieken van Osmar Leguizamón Pavón. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Osmar Leguizamón Pavón hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Osmar

Achternaam

Leguizamón Pavón

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-05-11

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Concepción

Afkomst

Paraguay

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Osmar Leguizamón Pavón mee voetbalt bij Godoy Cruz, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook