Osman Ertuğrul Çetin

Biografie

Osman Ertuğrul Çetin is een 20-jarige voetballer uit Turkije die meestal als doelman speelt. De laatste match die Osman Ertuğrul speelde was Manisa BBSK - Genclerbirligi op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Osman Ertuğrul Çetin in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Osman Ertuğrul Çetin in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Osman Ertuğrul Çetin in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Osman Ertuğrul Çetin een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Osman Ertuğrul Çetin een assist heeft gegeven in de match.

Stats Osman Ertuğrul Çetin

Bekijk de matchen en statistieken van Osman Ertuğrul Çetin. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Osman Ertuğrul Çetin hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Osman Ertuğrul

Achternaam

Çetin

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2003-04-21

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

İstanbul

Afkomst

Turkije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Osman Ertuğrul Çetin mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook