Óscar Francisco García Quintela

Biografie

Óscar Francisco García Quintela is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Óscar Francisco speelde was FC Andorra - Racing Ferrol op 2024-06-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Óscar Francisco García Quintela in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Óscar Francisco García Quintela in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Óscar Francisco García Quintela in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Óscar Francisco García Quintela een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Óscar Francisco García Quintela een assist heeft gegeven in de match.

Stats Óscar Francisco García Quintela

Bekijk de matchen en statistieken van Óscar Francisco García Quintela. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Óscar Francisco García Quintela hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Óscar Francisco

Achternaam

García Quintela

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-06-17

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

A Coruña

Afkomst

Spanje

Lengte

171 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Óscar Francisco García Quintela mee voetbalt bij Rizespor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook