Óscar Esau Duarte Gaitán

Biografie

Óscar Esau Duarte Gaitán is een 33-jarige voetballer uit Costa Rica die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Óscar Esau speelde was Al Wehda Club - Al-Ettifaq op 2022-10-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Óscar Esau Duarte Gaitán in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Óscar Esau Duarte Gaitán in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Óscar Esau Duarte Gaitán in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Óscar Esau Duarte Gaitán een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Óscar Esau Duarte Gaitán een assist heeft gegeven in de match.

Stats Óscar Esau Duarte Gaitán

Bekijk de matchen en statistieken van Óscar Esau Duarte Gaitán. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Óscar Esau Duarte Gaitán hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Óscar Esau

Achternaam

Duarte Gaitán

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-06-03

Geboorteland

Nicaragua

Geboorteplaats

Masaya

Nationaliteit

Costa Rica

Lengte

186 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Óscar Esau Duarte Gaitán mee voetbalt bij Al Wehda Club, Costa Rica, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook