Óscar de Marcos Arana

Biografie

Óscar de Marcos Arana is een 34-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Óscar speelde was Athletic Club - Atletico Madrid op 2024-02-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Óscar de Marcos Arana in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Óscar de Marcos Arana in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Óscar de Marcos Arana in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Óscar de Marcos Arana een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Óscar de Marcos Arana een assist heeft gegeven in de match.

Stats Óscar de Marcos Arana

Bekijk de matchen en statistieken van Óscar de Marcos Arana. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Óscar de Marcos Arana hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Óscar

Achternaam

de Marcos Arana

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-04-14

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Laguardia

Afkomst

Spanje

Lengte

182 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Óscar de Marcos Arana mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook