Óscar Christopher Vílchez Soto

Biografie

Óscar Christopher Vílchez Soto is een 37-jarige voetballer uit Peru die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Óscar Christopher speelde was Carlos Stein - Cienciano op 2022-06-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Óscar Christopher Vílchez Soto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Óscar Christopher Vílchez Soto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Óscar Christopher Vílchez Soto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Óscar Christopher Vílchez Soto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Óscar Christopher Vílchez Soto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Óscar Christopher Vílchez Soto

Bekijk de matchen en statistieken van Óscar Christopher Vílchez Soto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Óscar Christopher Vílchez Soto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Óscar Christopher

Achternaam

Vílchez Soto

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1986-01-21

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Chiclayo

Nationaliteit

Peru

Lengte

182 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Óscar Christopher Vílchez Soto mee voetbalt bij Carlos Stein, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook