Óscar Antonio Bernal López

Biografie

Óscar Antonio Bernal López is een 27-jarige voetballer uit Mexico die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Óscar Antonio speelde was La Equidad - Bucaramanga op 2019-05-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Óscar Antonio Bernal López in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Óscar Antonio Bernal López in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Óscar Antonio Bernal López in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Óscar Antonio Bernal López een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Óscar Antonio Bernal López een assist heeft gegeven in de match.

Stats Óscar Antonio Bernal López

Bekijk de matchen en statistieken van Óscar Antonio Bernal López. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Óscar Antonio Bernal López hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Óscar Antonio

Achternaam

Bernal López

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-09-28

Geboorteland

Mexico

Geboorteplaats

Ciudad Juárez

Nationaliteit

Mexico

Lengte

177 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Óscar Antonio Bernal López mee voetbalt bij La Equidad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook