Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues

Biografie

Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ontilasi Junior speelde was Internacional - Juventude op 2022-08-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues

Bekijk de matchen en statistieken van Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ontilasi Junior

Achternaam

de Moraes Rodrigues

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-10-03

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Goianira

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

170 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ontilasi Junior de Moraes Rodrigues mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook