Omari Nkosi Matthew Glasgow

Biografie

Omari Nkosi Matthew Glasgow is een 20-jarige voetballer uit Guyana die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Omari Nkosi Matthew speelde was Chicago FC United - Inter Miami II op 2024-07-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Omari Nkosi Matthew Glasgow in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Omari Nkosi Matthew Glasgow in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Omari Nkosi Matthew Glasgow in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Omari Nkosi Matthew Glasgow een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Omari Nkosi Matthew Glasgow een assist heeft gegeven in de match.

Stats Omari Nkosi Matthew Glasgow

Bekijk de matchen en statistieken van Omari Nkosi Matthew Glasgow. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Omari Nkosi Matthew Glasgow hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Omari Nkosi Matthew

Achternaam

Glasgow

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2003-11-22

Geboorteland

Guyana

Afkomst

Guyana

Lengte

175 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Omari Nkosi Matthew Glasgow mee voetbalt bij Guyana, New York RB II, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook