Omar Mohamed Salah Mohamed

Biografie

Omar Mohamed Salah Mohamed is een 25-jarige voetballer uit Egypte die meestal als doelman speelt. De laatste match die Omar Mohamed speelde was AL Assiouty - Smouha SC op 2023-06-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Omar Mohamed Salah Mohamed in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Omar Mohamed Salah Mohamed in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Omar Mohamed Salah Mohamed in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Omar Mohamed Salah Mohamed een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Omar Mohamed Salah Mohamed een assist heeft gegeven in de match.

Stats Omar Mohamed Salah Mohamed

Bekijk de matchen en statistieken van Omar Mohamed Salah Mohamed. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Omar Mohamed Salah Mohamed hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Omar Mohamed

Achternaam

Salah Mohamed

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-01-10

Geboorteland

Egypte

Afkomst

Egypte

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Omar Mohamed Salah Mohamed mee voetbalt bij Smouha SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook