Olivier Myny

Biografie

Olivier Myny is een 29-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Olivier speelde was FCV Dender EH - Standard Luik 16 FC (SL16 FC) op 2024-03-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Olivier Myny in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Olivier Myny in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Olivier Myny in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Olivier Myny een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Olivier Myny een assist heeft gegeven in de match.

Stats Olivier Myny

Bekijk de matchen en statistieken van Olivier Myny. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Olivier Myny hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Olivier Myny

Het laatste nieuws gerelateerd aan Olivier Myny. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Olivier

Achternaam

Myny

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-11-10

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Zwevegem

Afkomst

België

Lengte

178 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Olivier Myny mee voetbalt bij FCV Dender EH, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook