Olivier Custodio Da Costa

Biografie

Olivier Custodio Da Costa is een 29-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Olivier speelde was Lausanne - Grasshoppers op 2024-05-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Olivier Custodio Da Costa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Olivier Custodio Da Costa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Olivier Custodio Da Costa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Olivier Custodio Da Costa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Olivier Custodio Da Costa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Olivier Custodio Da Costa

Bekijk de matchen en statistieken van Olivier Custodio Da Costa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Olivier Custodio Da Costa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Olivier

Achternaam

Custodio Da Costa

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1995-02-10

Geboorteland

Zwitserland

Afkomst

Zwitserland

Lengte

179 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Olivier Custodio Da Costa mee voetbalt bij Lausanne, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook