Ole Jørgen Halvorsen

Biografie

Ole Jørgen Halvorsen is een 34-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ole Jørgen speelde was Sarpsborg 08 FF - Molde op 2022-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ole Jørgen Halvorsen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ole Jørgen Halvorsen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ole Jørgen Halvorsen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ole Jørgen Halvorsen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ole Jørgen Halvorsen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ole Jørgen Halvorsen

Bekijk de matchen en statistieken van Ole Jørgen Halvorsen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ole Jørgen Halvorsen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ole Jørgen

Achternaam

Halvorsen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1987-10-02

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Sarpsborg

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

178 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ole Jørgen Halvorsen mee voetbalt bij Sarpsborg 08 FF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook