Olarenwaju Ayoba Kayode

Biografie

Olarenwaju Ayoba Kayode is een 30-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Olarenwaju Ayoba speelde was Eyüpspor - Genclerbirligi op 2024-02-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Olarenwaju Ayoba Kayode in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Olarenwaju Ayoba Kayode in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Olarenwaju Ayoba Kayode in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Olarenwaju Ayoba Kayode een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Olarenwaju Ayoba Kayode een assist heeft gegeven in de match.

Stats Olarenwaju Ayoba Kayode

Bekijk de matchen en statistieken van Olarenwaju Ayoba Kayode. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Olarenwaju Ayoba Kayode hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Olarenwaju Ayoba

Achternaam

Kayode

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-05-08

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Ibadan

Afkomst

Nigeria

Lengte

174 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Olarenwaju Ayoba Kayode mee voetbalt bij Nigeria, Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook