Ognjen Vranješ

Biografie

Ognjen Vranješ is een 34-jarige voetballer uit Bosnië Herzegovina die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ognjen speelde was Cukaricki - FK Spartak Zdrepceva KRV op 2024-03-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ognjen Vranješ in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ognjen Vranješ in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ognjen Vranješ in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ognjen Vranješ een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ognjen Vranješ een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ognjen Vranješ

Bekijk de matchen en statistieken van Ognjen Vranješ. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ognjen Vranješ hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Ognjen Vranješ

Het laatste nieuws gerelateerd aan Ognjen Vranješ. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Ognjen

Achternaam

Vranješ

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-10-24

Geboorteland

Bosnië Herzegovina

Geboorteplaats

Banja Luka

Afkomst

Bosnië Herzegovina

Lengte

182 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ognjen Vranješ mee voetbalt bij Bosnia & Herzegovina, Cukaricki, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook