Obite Evan N'Dicka

Biografie

Obite Evan N'Dicka is een 23-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Obite Evan speelde was Eintracht Frankfurt - Tottenham op 2022-10-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Obite Evan N'Dicka in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Obite Evan N'Dicka in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Obite Evan N'Dicka in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Obite Evan N'Dicka een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Obite Evan N'Dicka een assist heeft gegeven in de match.

Stats Obite Evan N'Dicka

Bekijk de matchen en statistieken van Obite Evan N'Dicka. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Obite Evan N'Dicka hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Obite Evan

Achternaam

N'Dicka

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-08-20

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Paris

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

190 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Obite Evan N'Dicka mee voetbalt bij Eintracht Frankfurt, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook