Oberdan Alionço de Lima

Biografie

Oberdan Alionço de Lima is een 32-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Oberdan speelde was Pohang Steelers - Gangwon FC op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Oberdan Alionço de Lima in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Oberdan Alionço de Lima in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Oberdan Alionço de Lima in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Oberdan Alionço de Lima een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Oberdan Alionço de Lima een assist heeft gegeven in de match.

Stats Oberdan Alionço de Lima

Bekijk de matchen en statistieken van Oberdan Alionço de Lima. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Oberdan Alionço de Lima hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Oberdan

Achternaam

Alionço de Lima

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-07-30

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Pinhais

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Oberdan Alionço de Lima mee voetbalt bij Pohang Steelers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook