Nuno Miguel Adro Tomás

Biografie

Nuno Miguel Adro Tomás is een 26-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Nuno Miguel speelde was KuPS - haka op 2020-10-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nuno Miguel Adro Tomás in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nuno Miguel Adro Tomás in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nuno Miguel Adro Tomás in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nuno Miguel Adro Tomás een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nuno Miguel Adro Tomás een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nuno Miguel Adro Tomás

Bekijk de matchen en statistieken van Nuno Miguel Adro Tomás. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nuno Miguel Adro Tomás hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nuno Miguel

Achternaam

Adro Tomás

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-09-15

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Odivelas

Nationaliteit

Portugal

Lengte

184 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nuno Miguel Adro Tomás mee voetbalt bij KuPS, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook