Nikolay Kalinskiy

Biografie

Nikolay Kalinskiy is een 27-jarige voetballer uit Russische Federatie die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nikolay speelde was Dinamo Moscow - Nizhny Novgorod op 2021-09-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nikolay Kalinskiy in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nikolay Kalinskiy in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nikolay Kalinskiy in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nikolay Kalinskiy een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nikolay Kalinskiy een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nikolay Kalinskiy

Bekijk de matchen en statistieken van Nikolay Kalinskiy. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nikolay Kalinskiy hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nikolay

Achternaam

Kalinskiy

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1993-09-22

Geboorteland

Russische Federatie

Geboorteplaats

Moscow

Nationaliteit

Russische Federatie

Lengte

178 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nikolay Kalinskiy mee voetbalt bij Nizhny Novgorod, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook