Nikolaos Karelis

Biografie

Nikolaos Karelis is een 30-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Nikolaos speelde was Panetolikos - AEK Athens FC op 2022-09-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nikolaos Karelis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nikolaos Karelis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nikolaos Karelis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nikolaos Karelis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nikolaos Karelis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nikolaos Karelis

Bekijk de matchen en statistieken van Nikolaos Karelis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nikolaos Karelis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Nikolaos Karelis

Het laatste nieuws gerelateerd aan Nikolaos Karelis. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Nikolaos

Achternaam

Karelis

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-02-24

Geboorteland

Griekenland

Nationaliteit

Griekenland

Lengte

177 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nikolaos Karelis mee voetbalt bij Panetolikos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook