Nikola Boranijašević

Biografie

Nikola Boranijašević is een 32-jarige voetballer uit Servië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Nikola speelde was FC ST. Gallen - FC Zurich op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nikola Boranijašević in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nikola Boranijašević in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nikola Boranijašević in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nikola Boranijašević een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nikola Boranijašević een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nikola Boranijašević

Bekijk de matchen en statistieken van Nikola Boranijašević. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nikola Boranijašević hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nikola

Achternaam

Boranijašević

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-05-19

Geboorteland

Servië

Geboorteplaats

Nova Varoš

Afkomst

Servië

Lengte

180 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nikola Boranijašević mee voetbalt bij FC Zurich, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook