Nikita Vadymovych Rukavytsya

Biografie

Nikita Vadymovych Rukavytsya is een 37-jarige voetballer uit Australië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Nikita Vadymovych speelde was Brisbane Roar - Western United op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nikita Vadymovych Rukavytsya in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nikita Vadymovych Rukavytsya in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nikita Vadymovych Rukavytsya in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nikita Vadymovych Rukavytsya een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nikita Vadymovych Rukavytsya een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nikita Vadymovych Rukavytsya

Bekijk de matchen en statistieken van Nikita Vadymovych Rukavytsya. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nikita Vadymovych Rukavytsya hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nikita Vadymovych

Achternaam

Rukavytsya

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1987-06-22

Geboorteland

Oekraïne

Geboorteplaats

Mykolayiv

Afkomst

Australië

Lengte

185 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nikita Vadymovych Rukavytsya mee voetbalt bij Australia, Maccabi Haifa, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook