Nicolás Palacios Vidal

Biografie

Nicolás Palacios Vidal is een 31-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Nicolás speelde was Cienciano - Union Comercio op 2023-03-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolás Palacios Vidal in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolás Palacios Vidal in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolás Palacios Vidal in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolás Palacios Vidal een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolás Palacios Vidal een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolás Palacios Vidal

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolás Palacios Vidal. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolás Palacios Vidal hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolás

Achternaam

Palacios Vidal

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-02-11

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Tumáco

Nationaliteit

Colombia

Lengte

190 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolás Palacios Vidal mee voetbalt bij La Equidad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook