Nicolás Javier Schiappacasse Oliva

Biografie

Nicolás Javier Schiappacasse Oliva is een 25-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Nicolás Javier speelde was Defensor Sporting - La Luz op 2023-07-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolás Javier Schiappacasse Oliva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolás Javier Schiappacasse Oliva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolás Javier Schiappacasse Oliva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolás Javier Schiappacasse Oliva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolás Javier Schiappacasse Oliva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolás Javier Schiappacasse Oliva

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolás Javier Schiappacasse Oliva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolás Javier Schiappacasse Oliva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolás Javier

Achternaam

Schiappacasse Oliva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-01-12

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

180 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolás Javier Schiappacasse Oliva mee voetbalt bij Uruguay U20, Belgrano Cordoba, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook