Nicolás Iván González

Biografie

Nicolás Iván González is een 26-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Nicolás Iván speelde was Argentinië - Ecuador op 2024-07-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolás Iván González in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolás Iván González in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolás Iván González in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolás Iván González een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolás Iván González een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolás Iván González

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolás Iván González. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolás Iván González hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolás Iván

Achternaam

González

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-04-06

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Belén de Escobar

Afkomst

Argentinië

Lengte

180 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolás Iván González mee voetbalt bij Fiorentina, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook