Nicolás Ignacio Castillo Mora

Biografie

Nicolás Ignacio Castillo Mora is een 30-jarige voetballer uit Chili die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Nicolás Ignacio speelde was Necaxa - Monterrey op 2022-01-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolás Ignacio Castillo Mora in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolás Ignacio Castillo Mora in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolás Ignacio Castillo Mora in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolás Ignacio Castillo Mora een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolás Ignacio Castillo Mora een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolás Ignacio Castillo Mora

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolás Ignacio Castillo Mora. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolás Ignacio Castillo Mora hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolás Ignacio

Achternaam

Castillo Mora

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-02-14

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Santiago de Chile

Afkomst

Chili

Lengte

177 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolás Ignacio Castillo Mora mee voetbalt bij Chile, Necaxa, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook