Nicolás Ezequiel Gorosito

Biografie

Nicolás Ezequiel Gorosito is een 35-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Nicolás Ezequiel speelde was FK Košice - Zemplín Michalovce op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolás Ezequiel Gorosito in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolás Ezequiel Gorosito in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolás Ezequiel Gorosito in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolás Ezequiel Gorosito een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolás Ezequiel Gorosito een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolás Ezequiel Gorosito

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolás Ezequiel Gorosito. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolás Ezequiel Gorosito hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolás Ezequiel

Achternaam

Gorosito

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1988-08-17

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Rafaela

Afkomst

Argentinië

Lengte

186 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolás Ezequiel Gorosito mee voetbalt bij Spartak Trnava, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook