Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero

Biografie

Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero is een 32-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nicolás Alejandro speelde was Deportivo Maldonado - Defensor Sporting op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolás Alejandro

Achternaam

Rodríguez Charquero

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-07-22

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

182 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolás Alejandro Rodríguez Charquero mee voetbalt bij Defensor Sporting, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook