Nicolás Adrián Oroz

Biografie

Nicolás Adrián Oroz is een 28-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nicolás Adrián speelde was Racing Club - Argentinos JRS op 2022-09-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolás Adrián Oroz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolás Adrián Oroz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolás Adrián Oroz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolás Adrián Oroz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolás Adrián Oroz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolás Adrián Oroz

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolás Adrián Oroz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolás Adrián Oroz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolás Adrián

Achternaam

Oroz

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-04-01

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Villa Mercedes

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

173 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolás Adrián Oroz mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook