Nicolae Claudiu Stanciu

Biografie

Nicolae Claudiu Stanciu is een 30-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nicolae Claudiu speelde was Shijiazhuang Y. J. - Wuhan Three Towns op 2023-05-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nicolae Claudiu Stanciu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nicolae Claudiu Stanciu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nicolae Claudiu Stanciu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nicolae Claudiu Stanciu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nicolae Claudiu Stanciu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nicolae Claudiu Stanciu

Bekijk de matchen en statistieken van Nicolae Claudiu Stanciu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nicolae Claudiu Stanciu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nicolae Claudiu

Achternaam

Stanciu

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-05-07

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Cricău

Nationaliteit

Roemenië

Lengte

170 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nicolae Claudiu Stanciu mee voetbalt bij Romania, Wuhan Three Towns, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook