Ngoran Suiru Fai Collins

Biografie

Ngoran Suiru Fai Collins is een 31-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ngoran Suiru speelde was Železničar Pančevo - Radnicki NIS op 2024-04-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ngoran Suiru Fai Collins in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ngoran Suiru Fai Collins in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ngoran Suiru Fai Collins in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ngoran Suiru Fai Collins een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ngoran Suiru Fai Collins een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ngoran Suiru Fai Collins

Bekijk de matchen en statistieken van Ngoran Suiru Fai Collins. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ngoran Suiru Fai Collins hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ngoran Suiru

Achternaam

Fai Collins

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-08-13

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Bamenda

Afkomst

Kameroen

Lengte

165 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ngoran Suiru Fai Collins mee voetbalt bij Cameroon, Al Taee, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook