Neymar da Silva Santos Júnior

Biografie

Neymar da Silva Santos Júnior is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Neymar speelde was Paris Saint Germain - Lille op 2023-02-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Neymar da Silva Santos Júnior in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Neymar da Silva Santos Júnior in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Neymar da Silva Santos Júnior in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Neymar da Silva Santos Júnior een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Neymar da Silva Santos Júnior een assist heeft gegeven in de match.

Stats Neymar da Silva Santos Júnior

Bekijk de matchen en statistieken van Neymar da Silva Santos Júnior. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Neymar da Silva Santos Júnior hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Neymar da Silva Santos Júnior

Het laatste nieuws gerelateerd aan Neymar da Silva Santos Júnior. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Neymar

Achternaam

da Silva Santos Júnior

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-02-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Mogi das Cruzes

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Neymar da Silva Santos Júnior mee voetbalt bij Paris Saint Germain, Brazil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook