Neri Ricardo Bandiera

Biografie

Neri Ricardo Bandiera is een 33-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Neri Ricardo speelde was Velez Sarsfield - Barracas Central op 2022-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Neri Ricardo Bandiera in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Neri Ricardo Bandiera in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Neri Ricardo Bandiera in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Neri Ricardo Bandiera een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Neri Ricardo Bandiera een assist heeft gegeven in de match.

Stats Neri Ricardo Bandiera

Bekijk de matchen en statistieken van Neri Ricardo Bandiera. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Neri Ricardo Bandiera hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Neri Ricardo

Achternaam

Bandiera

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-07-03

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Rosario

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

172 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Neri Ricardo Bandiera mee voetbalt bij Barracas Central, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook