Nathaniel Carl Wedderburn

Biografie

Nathaniel Carl Wedderburn is een 32-jarige voetballer uit Engeland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Nathaniel Carl speelde was Stenhousemuir - Brora Rangers op 2023-10-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nathaniel Carl Wedderburn in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nathaniel Carl Wedderburn in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nathaniel Carl Wedderburn in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nathaniel Carl Wedderburn een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nathaniel Carl Wedderburn een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nathaniel Carl Wedderburn

Bekijk de matchen en statistieken van Nathaniel Carl Wedderburn. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nathaniel Carl Wedderburn hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nathaniel Carl

Achternaam

Wedderburn

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-06-30

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

Wolverhampton

Afkomst

Engeland

Lengte

190 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nathaniel Carl Wedderburn mee voetbalt bij Inverness CT, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook