Natanael Batista Pimienta

Biografie

Natanael Batista Pimienta is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Natanael speelde was Brusque - Avai op 2024-06-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Natanael Batista Pimienta in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Natanael Batista Pimienta in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Natanael Batista Pimienta in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Natanael Batista Pimienta een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Natanael Batista Pimienta een assist heeft gegeven in de match.

Stats Natanael Batista Pimienta

Bekijk de matchen en statistieken van Natanael Batista Pimienta. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Natanael Batista Pimienta hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Natanael

Achternaam

Batista Pimienta

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-12-25

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Cuiabá

Afkomst

Brazilië

Lengte

166 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Natanael Batista Pimienta mee voetbalt bij Avai, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook