Naorem Mahesh Singh

Biografie

Naorem Mahesh Singh is een 25-jarige voetballer uit India die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Naorem Mahesh speelde was Minerva Punjab - East Bengal op 2024-04-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Naorem Mahesh Singh in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Naorem Mahesh Singh in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Naorem Mahesh Singh in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Naorem Mahesh Singh een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Naorem Mahesh Singh een assist heeft gegeven in de match.

Stats Naorem Mahesh Singh

Bekijk de matchen en statistieken van Naorem Mahesh Singh. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Naorem Mahesh Singh hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Naorem Mahesh

Achternaam

Singh

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-03-01

Geboorteland

India

Afkomst

India

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Naorem Mahesh Singh mee voetbalt bij East Bengal, India, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook