Naocha Huidrom Singh

Biografie

Naocha Huidrom Singh is een 24-jarige voetballer uit India die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Naocha Huidrom speelde was Kerala Blasters - Goa op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Naocha Huidrom Singh in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Naocha Huidrom Singh in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Naocha Huidrom Singh in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Naocha Huidrom Singh een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Naocha Huidrom Singh een assist heeft gegeven in de match.

Stats Naocha Huidrom Singh

Bekijk de matchen en statistieken van Naocha Huidrom Singh. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Naocha Huidrom Singh hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Naocha Huidrom

Achternaam

Singh

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-08-24

Geboorteland

India

Afkomst

India

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Naocha Huidrom Singh mee voetbalt bij East Bengal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook