Nahuel Molina Lucero

Biografie

Nahuel Molina Lucero is een 26-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Nahuel speelde was Atletico Madrid - Athletic Club op 2024-04-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Nahuel Molina Lucero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Nahuel Molina Lucero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Nahuel Molina Lucero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Nahuel Molina Lucero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Nahuel Molina Lucero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Nahuel Molina Lucero

Bekijk de matchen en statistieken van Nahuel Molina Lucero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Nahuel Molina Lucero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Nahuel

Achternaam

Molina Lucero

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-12-02

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Embalse

Afkomst

Argentinië

Lengte

175 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Nahuel Molina Lucero mee voetbalt bij Atletico Madrid, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook