Muzepper Mirahmetjan

Biografie

Muzepper Mirahmetjan is een 31-jarige voetballer uit die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Muzepper speelde was Dalian Aerbin - SHANGHAI SIPG op 2022-08-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Muzepper Mirahmetjan in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Muzepper Mirahmetjan in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Muzepper Mirahmetjan in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Muzepper Mirahmetjan een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Muzepper Mirahmetjan een assist heeft gegeven in de match.

Stats Muzepper Mirahmetjan

Bekijk de matchen en statistieken van Muzepper Mirahmetjan. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Muzepper Mirahmetjan hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Muzepper

Achternaam

Mirahmetjan

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-01-14

Geboorteplaats

Kashgar

Lengte

182 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Muzepper Mirahmetjan mee voetbalt bij China, SHANGHAI SIPG, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook